ZOPABA
Zontechnische installaties

Welkom bij ZOPABA Zontechniek

De zon: de meest rendabele energiebron. De zon levert 10.000 keer meer energie dan we op de hele wereld nodig hebben en is daarmee de meest rendabele energiebron. Voor het leveren en monteren van zonne-energie systemen zijn wij uw duurzame partner.

Wat er dan voor zonne-energie systemen zijn? Zonnecollectoren, PVT panelen en PV-panel zijn de systemen waarop wij ons toeleggen.

Door ZOPABA wordt alleen gewerkt met erkende merken die zich langdurig bewezen hebben en die in Nederland een gedegen serviceorganisatie hebben. Voor de zonnecollectoren met bijbehorende boilers maken wij gebruik van Vaillant, voor de PVT is er een samenwerking met Volthera voor de panelen en met Vaillant voor de warmtepomp en voor de panelen wordt er gebruik gemaakt van DMEGC en REC PV panelen. Voorts is er een samenwerking met Van 't Klooster Elektra en ForFuture voor de PV panelen om u zo wel tijdig van uw PV panelen te kunnen voorzien.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn twee steekwoorden voor ZOPABA

Hoe gaat dat in zijn werk?

Na ontvangst van uw mail via onze contactpagina nemen wij contact met u op. Aangezien wij maatwerk leveren, komen wij graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van de gegevens, wordt er een installatieplan en een offerte voor uw situatie toegezonden.